Львівське СБУ купило мінівен Volkswagen Caravelle майже за 2,4 млн грн

31 Липня 2023

Управління СБУ у Львівській області купило новий мінівен Volkswagen Caravelle без конкурентних торгів за 2,39 млн грн. Розкішний пасажирський мінівен буде обладнано спеціальними та додатковими засобами.

27 липня управління СБУ у Львівській області придбало майже за 2,4 млн грн спеціалізований автомобіль на базі моделі Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia у львівського ТОВ «Алекс Со». Замовник провів закупівлю поза конкурентними торгами, уклавши пряму угоду, зауважили «Наші гроші» – мовляв, є нагальна потреба у мінівені, тож дотриматися термінів для проведення відкритих торгів неможливо.

мінівена Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia Long EU5 4Motion

Mінівен Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia Long EU5 4Motion

«Терміновість такої покупки виникла у зв’язку з тим, що ця машина відправлятиметься на бойові завдання нашими співробітниками на схід», – заявила NGL.media речниця львівського управління СБУ Роксолана Яворська.

Мінівен 2023 року випуску виготовлений на базі повнопривідного мінівена Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia Long EU5 4Motion із подовженою базою в бежевому кольорі та чорним салоном на вісім місць включно з водієм. Автомобіль додатково обладнають сиреною з гучномовцем, проблисковими маячками і тонування вікон.

Варто зауважити, що вартість автомобіля, попри застосування безконкурентної процедури закупівлі, є ринковою. Наприклад, компанія «Автодім Атлант» пропонує такий же мінівен без додаткового обладнання за 2,47 млн грн. Проте мінівени Volkswagen T6.1 Caravelle загалом є одним із найдорожчих автомобілів такого типу.

Львівське ТОВ «Алекс Со» є офіційним дилером Volkswagen і Seat. Компанія регулярно отримує бюджетні замовлення на ремонт та постачання автомобілів.

«Наші гроші. Львів» стали NGL.media

Заснованою у 2007 році компанією володіють Юрій Пелещишин і Ярослав Хариш. Серед засновників компаніє є ще один учасник – ПАТ «Компанія з управління активами «Карпати- Інвест», яка входить до фінансово-промислової групи «Карпати-Інвест» Євгена Столмова та Ірини і Сергія Петруків, що об’єднує 20 інвестиційних фондів.