«Наші гроші. Львів» стали NGL.media

01 Липня 2023

Створений більше 10 років тому центр антикорупційних розслідувань «Наші гроші. Львів» змінив назву на NGL.media. Зміна назви пов’язана з розширенням діяльності на національний рівень.

«Ми змінюємо назву, логотип та вигляд нашого сайту, але не змінюємо наші принципи. Основою роботи NGL.media і надалі залишаються журналістські розслідування, але тепер їхня географія і тематика не обмежуватиметься західними областями України», – каже виконавча директорка NGL.media Олександра Губицька.

NGL.media залишається незалежним виданням, яке здійснює свою діяльність як неприбуткова громадська організація і чию роботу та розвиток підтримують міжнародні донори та безпосередньо наші читачі. Завдяки десятирічній професійній експертизі ми можемо працювати над викриттям корупційних схем по всій країні.

Окрім продовження журналістських розслідувань NGL.media спрямує зусилля на розвиток дата-журналістики в Україні, створюючи розслідування та аналітичні матеріали на основі великих обсягів даних. 

Впродовж кількох попередніх місяців до команди NGL.media приєдналися кілька нових ключових співробітників – зокрема, головний редактор Олег Онисько, директорка з розвитку Ірина Подоляк і керівник новоствореного відділу Big Data Назар Тузяк.

Ви можете підтримати нас, поширивши інформацію про NGL.media, підписатись на наші сторінки в соцмережах (Facebook, Telegram, Twitter, TikTok чи Instagram), зробити пожертву у зручний для вас спосіб, або повідомити нам інформацію, що може стати основою для нових розслідувань.