«Захід-Рембуд» отримав уже 16-й підряд від сільради біля Львова, цього разу на реконструкцію школи

20 Квітня 2023

Сільська школа у Сороках-Львівських

ТОВ «Захід-Рембуд» уклало договір на 9,8 млн грн на реконструкцію школи у селі Сороки-Львівські. Це вже 16-й підряд цієї компанії у Мурованській сільській територіальній громаді, куди входить п’ять навколишніх сіл. За даними Clarity Project, замовлення з цієї громади становлять більше половини всіх держпідрядів компанії.

У відкритих торгах з особливостями за право провести реконструкцію загальноосвітньої школи у Сороках-Львівських ТОВ «Захід Рембуд» конкурувало з ТОВ «Еталон-Ком», яке пропонувало більшу вартість робіт (10,1 млн грн), тому й програло.

Раніше «Захід Рембуд» уже ремонтував дах у цій школі. Загалом за останні чотири роки це вже 16-й підряд компанії у Мурованській громаді загальною вартістю 34,8 млн грн – це більше половини всіх держзамовлень компанії. Ще 17 угод на 26,8 млн грн ТОВ «Захід Рембуд» отримав від Новояричівської селищної ради.

«Захід Рембуд» заснував у 2019 році Мар’ян Стеблик. За рік він  очолив відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради, а згодом став заступником голови цієї селищної ради, тож компанія перейшла у власність його тещі Ніни Піх. У 2021 році ТОВ «Захід-Рембуд» знову змінило засновника, яким став Роман Микитин. Раніше на нього не було зареєстровано жодних компаній.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.