Магнітно-резонансний томограф для Дрогобича обійдеться в 49 мільйонів

20 Листопада 2022

Ілюстративне фото Дрогобича з сайту drohobych.city

Дрогобицька міська лікарня №1 за результатами відкритих торгів із особливостями замовила ТОВ «Медсервісгруп» систему магнітно-резонансної томографії всього тіла з надпровідним магнітом за понад 49 млн грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

«Медсервісгруп» було єдиним учасником закупівлі, запропонувавши ціну лише на 3 тис. грн менше очікуваної. Згідно з договором, фірма поставить магнітно-резонансний томограф NeuMR 1.5Т. Раніше такий же томограф замовляла лікарня в селі Липини у Волинській області в цієї ж компанії і вартість була такою ж.

ТОВ «Медсервісгруп» зареєстроване в Києві і спеціалізується на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами. Власниками фірми є Андрій Забережний та Андрій Коломоєць. Останній також володіє «Медичний центр «Медексперт» і «Медичний центр Аліпія». Забережний очолює власні ТОВ «Грандмед» і ТОВ «Оріс Трейд».

Згідно з Clarity, товариство отримало замовлень на понад 800 млн грн. Його основними замовниками є бюджетники Львівської та Волинської областей.