Над Золочевим збили ракету – уламки пошкодили цивільний об’єкт

14 Червня 2022

Фото ілюстративне

Росія знову завдала авіаударів по Львівщині. Сьогодні над Золочевим сили протиповітряної оборони збили ракету. Але внаслідок падіння ракети пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Станом на 14:25 Максим Козицький додав, що уламки ракети впали на цегельню. Наразі відомо, що постраждали четверо людей, серед них одна дитина. Стан постраждалих лікарі оцінюють як легкий та середньої важкості. Ракету запускали з південно-східного напрямку.

Фото Максима Козицького

Пізніше, о 17:24, Козицький повідомив, що кількість постраждалих зросла до шести. Усі вони зараз перебувають на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо:

13 березня – росія вдарила ракетами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), в результаті атаки загинули 35 людей, а 18 березня – по території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу.

26 березнявідбулося ще два авіаудари по об’єктам інфраструктури у Львові: один із них – це нафтобаза в самому місті Львові, другий – по об’єкт оборонної структури. Жертв не було. Нафтобазу гасили приблизно 14 годин.

18 квітня – внаслідок авіаударів по Львову загинуло 7 осіб, 11 людей травмовано. Три авіаудари нанесли по об‘єктах військової інфраструктури – це складські приміщення, які використовувалися військовими, і одне влучання в цивільний об’єкт – станцію техобслуговування автомобілів. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Від ударної хвилі були розбиті вікна в готелі, де живуть евакуйовані українці.

1 червня – росія завдала авіаудару по Львівщині, по об’єкту транспортної інфраструктури у Стрийському районі, поранено 5 осіб.