У Радехівському районі пролунали вибухи

05 Квітня 2022

Фото ілюстративне

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що у районі Радехова пролунали вибухи. Це сталося під час оголошеної повітряної тривоги, яка тривала майже годину, із 22:19 до 23:04 5 квітня.

Наразі не відомо про наслідки вибухів. Максим Козицький повідомив, що станом на 23:18 інформації щодо постраждалих немає.

«Все, що можна буде повідомити, враховуючи безпекові вимоги, я повідомлю згодом. Спокійної всім ночі», – написав Максим Козицький.

Він також попросив не знімати нічого на відео, не фотографувати і не поширювати припущень з неперевірених телеграм-каналів та груп.

Нагадаємо, 13 березня росія вдарила ракетами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), в результаті атаки загинули 35 людей, а 18 березня – по території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу.

Також 26 березня відбулося ще два авіаудари по об’єктам інфраструктури у Львові: один із них – це нафтобаза в самому місті Львові, другий – по об’єкт оборонної структури. Жертв не було. Нафтобазу гасили приблизно 14 годин.

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.