Ще 10 мільйонів субвенції, “вибитих” нардепом Дубневичем, освоюватиме його директор

01 Квітня 2014

У селі Мшана Городоцького району побудують Народний дім «Просвіта» за 10,4 млн. грн. Переможцем тендеру на будівництво, який провела Мшанська сільська рада, стало ТОВ «Тір». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У торгах взяли участь лише двоє учасників – ТОВ «ТІР» та ТОВ «Енергія-Монтажсервіс». Власником компанії-переможця є Юрій Пастернак – давній менеджер братів Дубневичів, який досі залишається директором ТОВ «Фінансова компанія «Енергія-Інвест», яка належить братам Дубневичам. Вони ж є співзасновниками конкурента фірми Пастернака – Дубневичам належить 24% «Енергії-Монтажсервісу».

Це вже далеко не перший тендер, який між собою розігрують Пастернак та Дубневичі. Наприклад, у вересні минулого року вони конкурували за будівництво каналізації в місті Комарно (Городоцький район) вартістю 6 млн.грн та реконструкцію каналізаційних споруд у селі Рудки.

Згідно з тендерною документацію, народний дім «Просвіта» розраховано на 250 місць. Його планують побудувати до кінця 2015 року.  Субвенцію з державного бюджету на дане будівництво виклопотав народний депутат Ярослав Дубневич.

Це вже друга дотація з держбюджету, яку освоїть фірма Юрія Пастернака. Як вже повідомляли «Н.Г. Львів», нещодавно відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації уклав угоду з  ТОВ «Тір» на реконструкцію ЗОШ в селі Бортятин вартістю 14,98 млн грн.