Дубневичі позмагалися з Дубневичами і отримали шестимільйонне замовлення

24 Вересня 2013

Комарнівська міськрада Городоцького району Львівської області за результами відкритих торгів замовила будівництво каналізації у ТОВ “Енергія – Монтажсервіс” за 5 млн 910,6 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Невідомо, коли точно завершать роботи, оскільки у Віснику вказано термін “до кінця 2014 р. або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань”.

Власником “Енергія — Монтажсервіс” є дві компанії: ПП “Аркада – Сервіс” (76%) та ТОВ НВП “Енергія — Новояворівськ” (24%). Власником “Аркада — Сервіс”, яка співпрацює з компаніями братів Дубневичів, є Лемик Назарій Ігорович із Зубри. Ще три юридичні особи є засновниками НВП “Енергія — Новояворівськ”. Найбільшу частку має ТОВ “АПП “Львівське” братів-депутатів Дубневичів — 92,4%. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: “Новояворівськтеплокомуненерго” та “Міські електричні мережі”.

Єдиними конкурентом переможця на тендері було ТОВ “Будівельно-ремонтне підприємство “Технобуд”, чиїм одноосібним власником у 2012 році став Юрій Пастернак – екс-директор ТОВ “Корпорація Колійні ремонтні технології” та керівник ТОВ “ФК “Енергія — Інвест” Ярослава та Богдана Дубневичів.

Як повідомляли “Наші гроші. Львів”, ТОВ “Енергія — Монтажсервіс” також перемогла у тендері на реконструкцію каналізаційних очисних споруд та системи каналізації в м. Рудки за 3,6 млн грн. Тоді єдиним конкурентом на торгах було ТОВ “ТІР”, яке також належить Юрію Пастернаку.