Близькі до Дубневичів фірми розіграли тендер на реконструкцію каналізації в Рудках

03 Вересня 2013

Рудківська міськрада Самбірського району Львівської області за результатами відкритих торгів замовила реконструкцію каналізаційних очисних споруд та системи каналізації в м. Рудки оригування, пусковий комплекс). Роботи виконуватиме ТОВ “Енергія — Монтажсервіс” за 3 млн 582,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Наразі очисні споруди в м. Рудки не працюють. Передбачається, що роботи розпочнуть в цьому році і завершать у 2014 році.

Загалом у конкурсі брало участь лише дві фірми. Інший учасник, ТОВ “ТІР”, пропонувало виконати роботи лише на 10 тисяч гривень дорожче.

Власником фірми-переможця є дві компанії: ПП “Аркада – Сервіс” (76%) та ТОВ НВП “Енергія — Новояворівськ” (24%). Власником “Аркада — Сервіс”, яка співпрацює з компаніями братів Дубневичів, є Лемик Назарій Ігорович із Зубри. Ще три юридичні особи є засновниками НВП “Енергія — Новояворівськ”. Найбільшу частку має ТОВ “АПП “Львівське” братів Дубневичів — 92,4%. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: “Новояворівськтеплокомуненерго” та “Міські електричні мережі”.

ТОВ “ТІР” також належить Пастернаку Юрію Степановичу — колишньому директору ТОВ “Корпорація Колійні ремонтні технології” та керівнику ТОВ “ФК “Енергія — Інвест” Ярослава та Богдана Дубневичів. Богдан Дубневич є депутатом Львівської облради, Ярослав – народним депутатом.