Після публікації NGL.media Львівський перинатальний центр розірвав угоду на 8,55 млн грн

10 Січня 2024

Львівський обласний клінічний перинатальний центр (ЛОКПЦ) розірвав угоду на харчування пацієнток за 8,55 млн грн після нещодавньої публікації NGL.media, що стосується договору з початкуючою підприємницею, яка до цього не мала жодного бізнес-досвіду.

Два дні тому NGL.media повідомили про угоду між Львівським обласним клінічним перинатальним центром та 34-річною підприємницею Любов’ю Винник, яка зареєструвалася як ФОП лише кілька тижнів тому, не маючи жодних виробничих потужностей чи кухарів.

В результаті замовник розірвав угоду. Причиною стала невідповідність у поданих Винник документах інформації про попередній досвід Любові Винник, на що звертали увагу NGL.media – зокрема, вона подала угоду підписану нею 1 листопада, хоча як ФОП зареєструвалась лише 3 листопада 2023.

Варто зауважити, що за вісім днів січня Любов Винник уже встигла надати харчування на 180 тис грн, тому ці гроші їй виплатили, але від подальших послуг відмовилися.

Одразу після розірвання угоди ЛОКПЦ опублікував нову закупівлю на харчування пацієнток, очікувана вартість якої складає 9,25 млн грн. Наразі триває процес подання учасниками пропозицій.

Якщо ви володієте підтвердженою інформацією про ймовірні корупційні порушення – ви можете звернутися до редакції NGL.media, скориставшись формою зворотного зв’язку.

Підготував Максим Піхо


Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки National Endowment for Democracy. Зміст публікації є винятковою відповідальністю редакції i не відображає погляди National Endowment for Democracy