Львівський чиновник зареєструвався безпритульним задля пільгового кредиту на житло

08 Вересня 2023
Сергій Кубелко (фото Facebook)

Сергій Кубелко (фото Facebook)

Начальник управління внутрішньої політики департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міськради Сергій Кубелко зареєструвався разом зі своєю дружиною у міському центрі для безпритульних.

За даними Lviv.media, у лютому 2021 року Сергій Кубелко, який працює у Львівській міськраді з 2018 року, разом зі своєю дружиною зареєструвалися у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб. Таким чином подружжя змогло отримати львівську реєстрацію і претендувати на отримання пільгового кредиту на житло.

Мова йде про міську програму забезпечення житлом молодих сімей та неодружених молодих громадян Львова, яка передбачає безвідсоткові та тривалі (до 30 років) кредити. Бажаючі скористатися цією програмою мають пройти досить складний відбір, а остаточне рішення про виділення кредиту приймає виконком Львівської міськради.

Сергій Кубелко підтвердив, що скористався реєстрацією у притулку для бездомних, щоб отримати пільговий кредит і умови передбачають повернення тіла кредиту впродовж 30 років + 3% річних на залишок і придбав разом з дружиною двокімнатну квартиру площею 65 м2.