Чернівецькі комунальники придбали генераторів на 4 млн грн у депутата міськради

03 Січня 2023

Фото ілюстративне. Джерело: 0372.ua

Група по транспортно-господарському обслуговуванню Чернівецької міської ради уклала угоду на придбання десяти дизельних генераторів на загальну суму 4 млн грн. Угоду уклали з місцевим приватним підприємцем Михайлом Шкуреєм. Про це повідомляється у системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, яку комунальники уклали 26 грудня, вони придбають генератори марки Daewoo dages-15AC. І придбають їх у депутата Чернівецької міської ради.

Михайло Шкурей представляє в місцевій раді партію «Пропозиція». У складі фракції  в Чернівцях загалом шестеро депутатів. А саму партії, як пише портал «Чесно» називають «партією мерів». Чернівецьким мер Олексій Каспрук у 2020 році був присутній під час офіційної презентації партії у Дніпрі.

Приватним підприємцем Михайло Шкурей зареєстрований із 2007 року, він також є директором ТОВ «Дісайд Лтд», представництва нідерландської компанії Dеsydе Grоер Ноldіng В.V. У 2022 році він отримав лише два бюджетні замовлення. Окрім даної закупівлі, ще замовлення на перевезення від обласної психіатричної лікарні на 90 тис. грн.