У Судовій Вишні збудують каналізацію за майже 40 млн грн

04 Листопада 2022

Фото міста: Богдан Волошин

Судововишнянська міська рада, що на Яворівщині, за результатами спрощеної процедури закупівлі замовила  нове будівництво каналізаційних мереж та допоміжних споруд за 38,4 млн грн у ТОВ «Інвестиційна компанія «Укрбудсервіс». Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

«Укрбудсервіс» був єдиним учасником закупівлі, тож вона минула без конкуренції та пониження ціни. Згідно з договором, фірма повинна збудувати каналізаційні мережі по вулицях Л. Українки, Шашкевича, І. Франка, Коцюбинського, С. Бандери, Грабовського, Яворницького, Заводська та частині Стуса в Судовій Вишні Яворівського району.

ТОВ «Інвестиційна компанія «Укрбудсервіс» зареєстрована в 2016 році. Власницею є львів’янка Марта Довгань (раніше Петричко). Про неї відомо, що вона економіст за освітою і працювала танцівницею шоу-балету «ID», який співпрацює зі співачкою Іриною Федишин. Директором компанії є її мати Наталія Петричко.

Компанія отримала замовлень на понад 250 млн грн. Її основними замовниками серед бюджетників є органи місцевого самоврядування на Львівщині.