«Ромашка», «Добров» і «Механ», які воюють під Соледаром на боці окупантів

29 Серпня 2022

Ромашка, Механ і Добрий (зліва направо)

Відомий традицією помирати 6-ий казацкій полк фейкової республіки ЛНР перебуває на території заводу будівельних матеріалів Knauf, що на околицях Соледару. Решту міста утримують підрозділи ЗСУ. Соледар штурмують вже півтора місяця, а тому про захоплення заводу сюжети знімали чи не всі російські медіа.

«Наші гроші. Львів» завдяки медійному командиру роти цього полку встановили кількох його однополчан.

«Мегавоин-сєпаратюга Дікій» – так називають командира 4-ї роти 2-го батальйону полку Дрьомова Анатолія Алєксандровіча, який народився 4 лютого 1996 року. Він відомий своїми танцями з ножем та у перуці в пограбованому будинку на Луганщині. Крім того, на початку березня він створив власний телеграм-канал «С нами бог».

Анатолій Дрьомов

Із контенту цього каналу вдається дізнатись не лише злочини Дрьомова, ми ідентифікували кількох його підлеглих. Зокрема на відео 2 липня Дрьомов повернувся у захоплений росіянами Лисичанськ. Особисто участі у штурмі не брав, бо був поранений. За це йому дорікає його підлеглий із позивним «Добрый»:

«Я з**бался, пока Дремов отдыхал дядя Добрый занимался всей х**ней, теперь он вернулся, ему п**да. Теперь он будет пахать как пчелка».   

Згодом він просить пробачення у командира і називає себе його «вєрним пизд**ом».

За псевдонімом прихований Роман Добров, який народився 25 січня 1991 року. Він із міста Сорокине (стара назва Краснодон). У соцмережах Добров особливо службу не афішує. Єдине фото у камуфляжі на сторінці у ВКонтакті опублікував 22 травня.

Роман Добров

У червні Добров разом із однополчанином із позивним Механ відвідували пораненого товариша Ромашку. Завдяки фото, оприлюдненому на каналі Дрьомова, їх також вдалось опізнати.

Ромашка, Механ і Добрий – зліва направо

Ромашка  — це Дмітрій Мігай із Луганська, який народився 15 травня 1990 року. У 2007 році проходив строкову службу у військово-морських силах ЗСУ. Під час війни на боці окупантів у травні його поранило (відірвало стопу).

Дмітрій Мігай з родичами

Механ — Максім Бугаєвський із Вознесенівки (стара назва Червонопартизанськ). Обидва військові жодним чином не згадують та не поширюють інформацію про свою службу у соцмережах.

Максім Бугаєвський

Про інших ідентифікованих редакцією військових цього полку можна прочитати у матеріалах «Помер до прем’єри» та «Російський пропагандист допоміг ідентифікувати двох танкістів самопроголошеної ЛНР». Відеоверсію розслідування можна переглянути у нашому YouTube.

Матеріал підготовлено за підтримки Інтерньюс Нетворк. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію Інтерньюс Нетворк.

Ветерани загарбницьких війн: хто воює у резервному підрозділі БАРС