Львівські комунальники замовили вантажні велосипеди по 20 тис. грн

28 Грудня 2021

Фото велосипеду із сайту ymarbike.com

Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» 23 грудня замовило п’ять велосипедів вартістю 100 тис. грн у підприємиці Ангеліни Богдан. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Згідно із оприлюдненим договором, «Зелений Львів», яке займається доглядом зелених насаджень в місті, отримає вантажні, триколісні велосипеди моделі «Марсель», які використовуватимуть в господарських цілях.

Вигляд велосипеда. Джерело: lifejoy.ua

Вартість одного велосипеда складе 20 тис. грн. В інтернет-магазинах такі продають за 14,5-15,5 тис. грн, однак в ціну не закладено транспортування. Є пропозиції і до 19,5 тис. грн із безкоштовною доставкою чи лише за 150 грн. У договорі вказано, що Ангеліна Богдан повинна доставити велосипеди у Львів, на вул. Замарстинівську, самостійно та свій рахунок.

Такі велосипеди підходять для бізнесу, городників, житлово-комунальних служб, вказано в інтернет-магазинах. Його можна використовувати для перевезення різноманітних вантажів, важких і габаритних, оскільки у цього велосипеда міцна сталева рама вантажопідйомністю до 200 кг і посилена сталева вилка. Крім того, він розбирається навпіл для транспортування.

Про постачальника

Ангеліна Богдан із села Жабче у Житомирській області зареєструвалась підприємицею лише в серпні цього року. З того часу отримала замовлень на майже 5 млн грн, причому географія поставок охоплює майже всю Україну, а товари, які вона хоче постачати, дуже різноманітні – від дорожніх конусів до мікрокомп’ютерів Raspberry.

У поточній спрощеній закупівлі від ЛКП «Зелений Львів» взяла участь лише вона.