Відпочинок депутатів облради біля гори Пікуй обійшовся в 100 тис. грн

08 Вересня 2021

Фото із сторінки Ірини Гримак

Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» витратила 100 тис. грн так зване «привітання депутатів Львівської облради із Днем Незалежності на горі Пікуй».

Нагадаємо, 21 серпня депутати та працівники Львівської обласної ради, депутати місцевих рад разом вийшли на вершину гори Пікуй, щоб звідти привітали усіх з 30-тою річницею Незалежності України. Масове сходження організували за ініціативою Львівської обласної ради. Учасники пройшли маршрутом до верхівки гори й розгорнули великий синьо-жовтий стяг та заспівали гімн.

Фото: Василь Чорний

Як виявилось, одним сходженням на гору святкування не закінчилось, оскільки потім учасників чекала «культурно-мистецька частина» заходу із застіллям. На цю частину, підрахували «Наші гроші. Львів», витратили щонайменше 56 тис. грн. Крім того, учасники одягнулися ще за майже 44 тис. грн. Тобто загалом витратили щонайменше 100 тис. грн.

Так, забезпечення звуковим та сценічним обладнанням під час святкового заходу замовили підприємця Романа Тузяка за 34,4 тис. грн, а прокат двох тентів «зірочка» від підприємиці Софії Ступко обійшлося ще в 22,1 тис. грн.

Фото з телеграм-каналу “політичний треш”

Крім того, учасники заходу були одягнені в однакові футболки і поло, які обійшлися ще в 43,6 тис. грн. Замовили 51 поло по 352 грн за одиницю і 109 футболок по майже 235 грн.

Засновниками обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» є Львівська обласна рада, Жовківська, Миколаївська, Перемишлянська, Буська і Дрогобицька районні ради. Керівником є Андрій Якимів, а головою правління – Ірина Гримак, голова Львівської облради.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Інтерньюс Нетворк в рамках проєкту «Виробництво та популяризація журналістських розслідувань у Західній Україні». Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію Інтерньюс Нетворк.