«Онур» продовжить ремонт дороги між Ясенівом і Золочевом за 162 млн грн

21 Червня 2019

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації 18 червня підписав два договори з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на поточний середній ремонт дороги місцевого значення Ясенів-Золочів за 162 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодами, компанія відремонтує дві ділянки дороги Ясенів-Золочів, які йдуть одна за одною: 7,9 км за 62 млн грн та 11,4 км за 99,5 млн грн. В середньому один кілометр дороги коштуватиме 8-8,7 млн грн.

Роботи повинні завершити до кінця 2020 року. При цьому «Онур Конструкціон Інтернешнл» отримає 860 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 4,3 млн грн.

Минулого року Служба автомобільних доріг у Львівській області вже проводила тендери на поточний середній ремонт цих ділянок дороги. Тоді на торгах також перемогла фірма «Онур Конструкціон Інтернешнл». Тендер на ремонт 7,9 км дороги коштував 69 млн грн, а на ремонт 11,4 км – 95 млн грн. Однак ремонтні роботи були виконані лише частково – на суму 10,8 млн грн, яку Львівська САД сплатила підряднику.

Прінт-скрін відео початку ремонту дороги Ясенів-Золочів (відео: Zolochiv.net )

На поточних торгах «Онур Конструкціон Інтернешнл» змагався з ТОВ «Автомагістраль-Південь». Під час першого аукціону фірми знизили свої пропозиції від 320 тис. грн до 1,2 млн грн. На других торгах їхні ціни залишилися незмінними.

ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» зареєстроване у Києві, власниками є громадяни Туреччини: Онур та Ісхан Четінджевіз та львів’янин Олег Фаріон.

Протягом 2018-2019 років фірма отримала підрядів на 7,9 млрд грн. Серед останніх замовлень – ремонт вулиці в Давидові за 22 млн грн та капітальний ремонт дороги Львів-Пустомити-Меденичі за 376 млн грн.