Партнер Парасюка відреставрує бібліотеку на Хмельницького за 4 млн грн

13 Червня 2019

Централізована бібліотечна система для дітей міста Львова 5 червня уклала угоду з ТОВ «Еталон-Ком» на реставраційно-ремонтні роботи бібліотеки-філії № 27 для дітей та юнацтва на вул. Богдана Хмельницького, 175 за 4,2 млн грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступило приватне підприємство «Галицька будівельна група», яке запропонувало ціну нижчу на 476 тис. грн, проте її пропозиція була відхилена через недоліки наданих документів. Зокрема, фірма не надала копію статуту підприємства, інформацію про сплату податків та рух коштів по рахунку.

Згідно з кошторисом, «Еталон-Ком» від суму загального бюджету витратить на зарплати працівникам 1,5 млн грн та отримає прибутку 87,35 тис. грн.

Бібліотека № 27 для дітей та юнацтва, вул. Б. Хмельницького, 175 (фото: Wikimapia)

Засновником ТОВ «Еталон –Ком» є Роман Лобай,  який раніше був помічником народного депутата Володимира Парасюка, а сьогодні є його партнером в громадській діяльності. Лобай разом з нардепом є засновником громадських організацій «Законодавче бюро Володимира Парасюка» та «Бюро незалежних розслідувань».

З початку 2018 року фірма отримала 12 державних підрядів на загальну суму 82,27 млн грн. Всі у Львівській області.