«Тендерний новачок» за два місяці назбирав замовлень у Яворівському районі на майже 3 млн грн

08 Листопада 2016

ПП НТП «Обрій» за два останні місяці отримало замовлень від бюджетників Яворівського району загальною вартістю 2,95 млн грн. Про це свідчить аналіз звітів, опублікованих на сайті публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про замовлення від Новояворівської міськради та Яворівської квартирно-експлуатаційної частини (району).

Так, 3 жовтня Яворівська КЕЧ  уклала договір з ПП НТП «Обрій» на поставку 84 м. куб бетону за 95,2 тис. грн. Тобто, вартість 1 м. куб бетону становить 1,13 тис. грн. Кінцевим терміном поставки замовлення встановили грудень 2016 року.

Раніше, у вересні цього року, фірма отримала два підряди від Новояворівської міськради на виконання робіт з капітального ремонту прибудинкової дороги по вулиці Львівській, 1, 3, 5, а також по вулицях Львівській, 19 та С. Бандери, 32 у Новояворівську. Сумарна вартість контрактів склала 2,86 млн грн.

Одноосібним власником зареєстрованого у Новояворівську ПП НТП «Обрій» є депутат Яворівської райради VI скликання від «Фронту змін» Василь Федик. На час депутатства перебував у комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичних ресурсів та будівництва.

Федик також володіє ПП «Обрій-1» та на пару з донькою Ольгою Федик-Гловою та Василем Гловою співволодіє ПП «Євробетон». На місцевих виборах 2010 року Глова числився членом ВО «Свобода», а у 2015 році балотувався до Новояворівської міськради від «Української галицької партії».