Добудову школи в Бірках за майже 20 млн грн здійснить 31-річна львів’янка

18 Листопада 2015

IMGP4414Бірківська сільська рада (Яворівський район) замовила будівництво школи на 500 місць у ТОВ «Ліра Макс» за 19,76 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Нагадаємо, що будівництво школи почали ще у 2008 році, коли тендер виграла Корпорація БП «Карпатбуд». Станом на 2011 рік використали 15 млн грн, за які звели будівлю, влаштували дах, встановили вікна, виконали внутрішні штукатурні роботи. Школу відкрили у 2012-му.

Згідно з документацією торгів, тепер за майже 20 млн грн встановлять систему автоматичної пожежної сигналізації та порошкового пожежогасіння, металеву огорожу та металеві решітки на вікна, проведуть внутрішні роботи (фарбування, плитка, паркет і т.д.), прокладуть трубопроводи, встановлять сантехніку та інше.

У вартість входить придбання меблів, верстатів, холодильника, електричних плит, манекену, швейних машин, кінопроектора, демонстраційних столів, акваріума, тераріума, комп’ютерів, сейфів, фортепіано та іншого. Навколо школи висадять квіти, кущі та дерева, встановлять лавки, смітники, турнікети, гойдалку.

Чіткого терміну виконання робіт не вказано – до кінця грудня 2016 року або до повного виконання.

Окрім переможця участь у торгах брало львівське ТОВ «Західнафтохімбуд», яке запропонувало свої послуги за 19,96 млн грн.

ТОВ «Ліра Макс» зареєстрували у січні 2014 року. Фірма раніше в тендерах не перемагала. Власником є 31-річна Ірина Канцір. Три роки тому вона шукала роботу офіс-менеджера на 2 тис. грн зарплати.