Кіпріоти отримають від “Львівтрансгазу” понад 20 млн грн на переоснащення насосної станції

14 Жовтня 2015

Філія “УМГ “Львівтрансгаз” ПАТ “Укртрансгаз” за результатами відкритих торгів замовила технічне переоснащення насосної станції КС Рогатин у ТОВ “Новітні енергетичні програми” за майже 20,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У документації вказано, що технічне переоснащення виконується для підвищення надійності електропостачання споживачів і заміни застарілого обладнання. Передбачається заміна комірок в РП-10 кВ, силових трансформаторів, головного розподільчого щита та щита загальностанційного призначення КТП 10/0,4 кВ насосної станції, переміщення обладнання в проектне приміщення, розташоване в існуючому приміщенні машзалу компресорного цеху.

На тендер прийшло три компанії, утім ТОВ “Мальви”, яке пропонувало виконати роботи найдешевше, за 15,8 млн грн, подало не усі документи. Протокол відхилення у Віснику всупереч вимогам законодавства відсутній, а тому невідомо, про які саме документи йдеться.

Відтак, єдиним конкурентом переможця торгів було івано-франківське ТОВ “ЕлектроПлюс-ІФ” Степана Лосика, яке пропонувало зробити переоснащення за 21,2 млн грн.

Згідно з ЄДР, ТОВ “Новітні енергетичні програми” належить кіпрській компанії “Дерівейшн Інвестментс Лімітед”, бенефіціарним власником є Кіріакідес Насос.