Близькі фірми “загазують” ще дві лікарні

04 Березня 2014

Львівська обласна дитяча клінічна лікарня “Охматдит” та Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова за результатами відкритих торгів замовили промислові гази у ТОВ фірма “Львівкисень” загалом на 1 млн 161,5 тис. грн з ПДВ. Про це повідомляється у Віснику держзакупівель.

Зокрема, “Охматдит” замовив медичний кисень в балонах на 16 тис. грн (без ПДВ), медичний кисень – на 327,6 тис. грн (без ПДВ), медичний закис азоту — на майже 36 тис. грн (без ПДВ) та вуглекисний газ — на 1 400 грн (з ПДВ). Лікарня швидкої меддопомоги замовила газоподібний азот, медичний кисень в балонах по 7 та 40 літрів, медичний кисень, що буде постачатися через газифікатор, на 704,4 тис. грн (з ПДВ).

В обидвох торгах до процедури оцінки пропозицій конкурсних торгів було допущено ТОВ фірма “Львівкисень” та ПАТ “Львівський хімічний завод”. Згідно інформації SMIDA за 2012 рік, майже 33,5% ПАТ “Львівський хімічний завод“ належить Анатолію Бобришову, ще 33,35% – Крістіні Бобришовій, яка у 2012 році також була власницею ТОВ фірма “Львівкисень”. Згідно з ЄДР, нині “Львівкисень” належить Ірині Михайлович.

У торгах лікарні швидкої меддопомоги також взяло участь ТОВ “Сектор газу”, однак їх пропозицію відхилили, оскільки не на всіх сторінках пропозиції конкурсних торгів є наявний підпис уповноваженої особи і печатка, не надано копію виписки з ЄДР, а також копію статуту в повному обсязі. Фірма пропонувала товар лише за 451,8 тис. грн, тоді як переможцем стало “Львівкисень” із сумою в 704,4 тис. грн.

Як вже повідомляли “Н.Г. Львів”, ще у двох закупівлях газу для медзакладів між собою змагалися саме “Львівкисень” та “Львівський хімічний завод”.