Чергою у міськраді керуватиме електронна система, яка обійшлася у понад 180 тис. грн

23 Грудня 2013

Адміністративно-господарське управління Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило у ТОВ “Сервус Сістемз Інтегрейшн” електронну систему керування чергою за 186 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Нова система включатиме наступне обладнання:

1. Базова станція системи – 2 одиниця.

2. Сенсорний інформаційний термінал – 1 одиниця.

3. Табло оператора – 14 одиниць.

4. Відео та комутаційне обладнання – 1 одиниця.

5. Термопринтер – 2 одиниці.

6. Головний дисплей 40 дюймів – 2 одиниці.

7. Головний дисплей 46 дюймів – 2 одиниці.

6. Спеціалізоване програмне забезпечення керування електронною чергою та роботою інформаційних терміналів.

До вартості вже входить монтаж, наладка та налаштування програмного забезпечення, навчання персоналу. Єдиний конкурент переможця на тендері ТОВ “НІМАС” пропонувало систему за 198 тис. грн.

Засновниками ТОВ “Сервус Сістемз Інтегрейшн” є турецька компанія “Сервук Білішим Текноложилері Анонім Шіркеті”, Шевченко Олег, Папушин Сергій, Банатов Ігор, Ярич Костянтин, Каан Кізілтан, Роландо Армаго, Альп Хепкарабеллі.

У цієї ж компанії систему керування чергою придбали Хмельницький міськвиконком та Печерська районна адміністрація в місті Києві у 2012 році.

Адміністративно-господарське управління ЛМР також планувало замовити комп’ютери, документ-сканери, сервери, принтери, багатофункціональні копіювальні та системи та багатофункціональні пристрої для друку. Однак у цих лотах торги відмінили, оскільки було подано менше двох пропозицій.