Система диспетчеризації та управління ліфтами Львова коштуватиме понад дев’ять мільйонів гривень

13 Вересня 2013

ТОВ “СЕА Електротехніка” встановлюватиме систему диспетчеризації, контролю та управління ліфтовим господарством за 9,4 млн грн. Пропозицію цієї фірми 9 вересня акцептувало львівське комунальне підприємство “Львівсвітло”, повідомляється у Віснику державних закупівель.

Договір мають підписати до 9 жовтня за умови відсутності скарг. У документації торгів вказано, що фірма має закупити 9 апаратно-програмних комплексів диспетчера з програмним забезпеченням на 250 терміналів, один сервер з багатоканальним терміналом GSM/GPRS зв’язку на 2100 ліфтів, інженерний пульт програмування та діагностики, а також 2052 термінали виконавчого пункту з блоком GSM/GPRS зв’язку. У вартість включено витрати на здійснення монтажу та пусконалагоджувальних робіт цього обладнання.

Система повинна забезпечувати безперервний цілодобовий моніторинг стану ліфтового обладнання, дистанційне управління, охорону машинного приміщення ліфта, а також організацію дуплексного двостороннього голосового зв’язку між диспетчерським пунктом та кабіною ліфта або машинним приміщенням.

Роботи планують завершити до вересня 2015 року.