Дорогу в Перемишлянському районі за 3 млн грн відремонтує улюблена фірма львівських чиновників

26 Вересня 2017

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141101 Стрілки – Ушковичі на ділянці км 0+000 – км 2+000 з ПП «Альфабудсервіс» за 3 млн грн. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Два кілометри дороги між селами Стрілки та Ушковичі (Перемишлянський район), відремонтують до кінця 2017 року за кошти додатково виділені з обласного бюджету.

Згідно з кошторисом, підрядник отримає прибуток у розмірі 42,98 тис. грн, а зарплата працівників за цей період становитиме – 278,9 тис. грн. Основні витрати під час ремонту дороги підуть на матеріали –1,95 млн грн.

Для «Альфабудсервіс» це перший досвід ремонту дороги – досі фірма спеціалізувалась, здебільшого, на ремонтах покрівлі будинків. А підряди отримувала від Залізничної та Шевченківської районних адміністрацій міста. Крім того, фірма відома тим, що два роки тому отримала підряд на облаштування першої у Львові зупинки громадського транспорту з туалетами за 3,39 млн грн.

До речі, тоді єдиним конкурентом на торгах виступило ПП «Тіроль». Цього разу, ці фірми також конкурували лише між собою. Різниця між їх пропозиціями склала лише 3 тис. грн.

Власником та директором ПП «Альфабудсервіс» є львів’янин Юрій Гонтар. За даними Prozorro, з початку 2017 року фірма отримала 4,99 млн грн державних підрядів, з урахуванням даного тендеру.