Львівський перевізник добудує очисні споруди в Червонограді за 15 млн грн

26 Вересня 2017

Відділ капітального будівництва та інвестицій Червоноградської міської ради 22 вересня уклав угоду про будівництво технологічної лінії міських очисних споруд на 14,75 млн грн з ТОВ «ХоСаРо». Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи з будівництва III черги технологічної лінії утилізації шламів (осадів) від очищених стічних вод повинно завершитися до 31 грудня 2017 року.

Згідно з кошторисною документацією фірма отримає від даного підряду прибуток у розмірі 29 тис. грн. На заробітну платню працівників передбачено 167 тис. грн, а на устаткування 10,5 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «Градобуд-Престиж», що зареєстроване у селі Верхнє Синьовидне (Сколівський районе) та належить Василю Загородному та Андрію Яцурі.

Це підприємство вже не вперше конкурує з «ХоСаРо» – у серпні поточного року ці фірми брали участь у торгах на реконструкцію складських приміщень у Брюховичах за 85,37 млн грн.

ТОВ «ХоСаРо» зареєстрована у Львові та належить Володимиру Мазуру (10%) та Володимиру Хомі (90%). Також це підприємство є одним з засновників ТОВ «Укрінвестбуд», де підписантом є Михайло Політило — начальник департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської облдержадміністрації.

Крім того, Володимир Хома володіє контрольним пакетом акції «Львівського автотранспортного підприємства -14630», яке є одним з п’яти фірм, що обслуговує міські маршрути.

З початку 2017 року, за даними Prozorro, «ХоСаРо» отримало шість підрядів на загальну суму 150,70 млн грн.