«Львівсвітло» заявило про розрив угоди з ТОВ «Тантал» після публікації NGL.media

18 Квітня 2024

Комунальне підприємство Львівської міськради «Львівсвітло» заявило про розрив угоди з ТОВ «Тантал», укладену всупереч забороні АМКУ на участь у бюджетних тендерах.

«На жаль, при відкритих торгах з особливостями у системі [Prozorro] не завжди є можливість відслідковувати статус компаній – можуть вони брати участь у закупівлях чи є у «чорному списку». Дякуємо журналістам NGL.media , які виявили цю помилку. ЛКП Львівсвітло  розриває з компанією договір. Вже найближчим часом буде проведено повторну закупівлю», – сказано у повідомленні ЛКП «Львівсвітло», поширеному через кілька годин після публікації NGL.media.

Директор ЛКП «Львівсвітло» Олександр Єгоров

Директор ЛКП «Львівсвітло» Олександр Єгоров

Директор ЛКП «Львівсвітло» Олександр Єгоров також особисто підтвердив ZAXID.NET, що підприємство розірве угоду з сумнівним підрядником.

Нагадаємо, що львівські комунальники уклали угоду з ТОВ «Тантал» на 1,14 млн грн, хоча раніше АМКУ оштрафував цю компанію за змову на торгах і позбавив її права на участь у бюджетних тендерах впродовж наступних трьох років.

Власницею і керівницею ТОВ «Тантал» є львів’янка Ірина Малькова, невістка Людмили Малькової, яка була основною фігуранткою так званої «афери століття», внаслідок Львівська міськрада втратила кілька десятків приміщень в центрі міста.


Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки National Endowment for Democracy. Зміст публікації є винятковою відповідальністю редакції i не відображає погляди National Endowment for Democracy