Львівський ліцей замовив ремонт спального корпусу за 44 млн грн

22 Листопада 2022

Фото ліцею умовне, джерело: Гал-інфо

Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут за результатами відкритих торгів із особливостями за 43,62 млн грн замовив ПП «Промтехімпекс» капремонт свого спального корпусу, який знаходиться на вул. Пасічній, 68 у Львові. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Перші торги на ці роботи були невдалими, оскільки взагалі не було учасників. Але і на поточному аукціоні учасників було лише двоє (переможець і ТОВ «Вельт Капітал») і вони взагалі не понижували свої пропозиції.

Згідно з укладеним договором, підрядник повинен завершити ремонтні роботи до кінця 2023 року. Передбачені загально-будівельні роботи на чотирьох поверхах, облаштування опалення, вентиляції, водовідведення та водопостачання, електроосвітлення та інше, в тому числі закупівля обладнання. При цьому вартість матеріальних ресурсів складе 16,85 млн грн, заробітна плата – 7,06 млн грн, прибуток – 648 тис. грн.

Засновником львівської фірми «Промтехімпекс» є львів’янин Владислав Крижанівський, який володіє та керує ПП «Кригон» із Львівської області.

Згідно з даними Clarity, «Промтехімпекс» отримало підрядів на понад 300 млн грн, більшість з яких на Львівщині.