Львівський сайт для туристів обійдеться у ще 200 тис. грн

11 Листопада 2022

Фото ілюстративне з сайту ЛКП

ЛКП «Центр розвитку туризму Львова» замовив послуг приватних підприємців для роботи туристичного сайту міста lviv.travel на майже 200 тис. грн. Усі закупівлі здійснили за прямими договорами у пов’язаних підприємців.

Так, у підприємиці зі Львова Віти Гогоши замовили послуги з налаштування та технічного обслуговування серверу та послуги зі стандартизації та класифікації контенту даних на трохи менше 100 тис. грн. Договори не оприлюднені, тому проаналізувати техзавдання неможливо. Окрім цих угод інших замовлень від бюджетників у неї не було.

Раніше ЛКП замовляло послуги з обслуговування серверу, розробки додаткових модулів сайту та інше у її чоловіка Володимира Гогоші. Таким чином йому раніше також віддали замовлень без проведення конкурсів на майже 300 тис. грн.

У львів’янина Петра Чорненького «Центр розвитку туризму Львова» замовив послуги з розробки програмного забезпечення та послуги з розробки пакетів програмного забезпечення. Це також два договори на майже 100 тис. грн. Із цим підприємцем підписували договори і минулого року.

І він також пов’язаний із Володимиром Гогошою, оскільки їхні електронні пошти розміщені на одному домені ivvysoft.com. Це сайт компанії Ivvysoft, що пропонує послуги розробки веб-застосунків, e-commerce рішень та мобільних додатків.

Крім того, нещодавно для сайту lviv.travel замовили створення відеороликів на YouTube за 13 тис. грн у підприємця Андрія Стухляка. Раніше, у липні, в нього вже замовляли відеоконтент на 20 тис. грн. Угод не опубліковано, тому невідомо ні про хронометраж, ні про тематику відео. На ютуб-каналі lviv.travel ми знайшли блоги «Люди в місті», які виходять з травня і де ведучою є Ірина Стухляк.

У Стухляка у жовтні також замовили відеозйомку, створення відеороликів та фотозйомку для організації заходів до «Днів європейської спадщини» за 43 тис. грн.

Судячи із договорів на Prozorro, із 2018-го на розробку, рекламу, хостинг та інше сайту  lviv.travel витратили понад 800 тис. грн. Зазвичай це звіти про угоди вартістю до 50 тис. грн.