Два депутати міськради перепланують офіси на вулиці Вузькій

26 Серпня 2022

Юрій Ломага на передньому плані. Олексій Різник - у респіраторі. Фото з соцмереж

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 26 серпня, затвердив містобудівні умови на реконструкцію приміщень на вулиці Вузькій, 3 та 3-а у Львові.

В одному випадку заявником є депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Олексій Різник. Він отримав право реконструкції квартири №2 з приєднанням нежитлових приміщень на вул. Вузькій, 3 у межах існуючих габаритів будівлі.

Вигляд на будівлю на вул. Вузькій, 3. Фото ЛМР

У других містобудівних до Різника доєднався ще один депутат від «Європейської солідарності» Юрій Ломага. Разом вони здійснюватимуть реконструкцію нежитлових приміщень під житловий будинок зі службовим приміщенням на вул. Вузькій, 3-А  – теж у межах існуючих габаритів будівлі.

Вигляд будівлі на вул. Вузькій, 3а. Фото ЛМР

В обох випадках максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки залишається існуючим. Обидві будівлі розташовані в зоні Г-2. Це торгово-ділова зона, де допускається житло лише на верхніх поверхах.

Депутати Ломага і Різник відомі як юристи екс-депутата Львівської облради Григорія Козловського.  А також цікавими судовими позовами – як про заборону виконкому видавати МУО. Саме Олексій Різник є власником компанії, яка в сумнівний спосіб отримала будівлі одного з ринків Львова у приватну власність. І ця компанія зареєстрована на вул. Вузькій, 3. Щодо «приватизації» цього ринку і ще одного досі триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження.