На нову форму контролерів «Львівавтодору» витратять понад 400 тисяч

06 Червня 2022

Фото: ЛМР

Відділ контролю ЛКП «Львівавтодор» отримав першу партію нової форми – 40 комплектів спецодягу, повідомила Львівська міська рада.

Новий одяг замовили в рамках угоди, укладеної ще на початку лютого. Тоді замовили 120 комплектів одягу на понад 510 тис. грн. 16 лютого до неї внесли зміни, вказавши, що комплекти мають постачати трьома партіями по 40 комплектів. А 27 травня суму угоди зменшили до 436 тис. грн з ПДВ.

Останніми змінами передбачено, що утеплена куртка коштуватиме 1250 грн без ПДВ, футболка «поло»  – 190 грн без ПДВ, кепка і шапка флісова – по 112 грн без ПДВ, літній тактичний костюм – 1130 грн без ПДВ і тактичний ремінь – 235 грн без ПДВ.

«Контролери ЛКП «Львівавтодор» зараз навчають пасажирів-пільговиків правильно валідувати «ЛеоКарт», консультують їх на вході і виході з транспортного засобу, перевіряють, чи водії залогінилися, допомагають зайти в систему. Також обстежують обладнання системи АСОП у громадському транспорті, перевіряють валідатори на справність, фіксують виявлені неполадки та помилки. Крім того, виконують функцію контролю в електротранспорті тощо», – повідомило ЛКП «Львівавтодор».

Постачальником одягу стало ТОВ «Версахем» з Пустомит, що належить Едуарду Селезньову. Товариство давно отримує замовлення форменний одяг, наприклад, замовниками були «Київводоканал», «Електроавтотранс» в Івано-Франківську, «Укргідроенерго» та інші.