Чернівецька міська лікарня оновила обладнання на понад три мільйони гривень

22 Квітня 2022

Чернівецька міська лікарня №4 уклала п’ять угод на купівлю медичного обладнання на загальну суму 3,3 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

За 2 млн грн в лікарні купили цифрову рентгенографічну систему у ТОВ «Форвардмед», яке має доставити та встановити обладнання до 30 квітня. За данимим проєкту Clarity, компанія зареєстрована в Києві у березні 2021 року. За час своєї діяльності отримала 10 держзамовлень на загальну суму 10 млн грн. Найбільше, майже 4 млн грн, підрядник отримав за постачання обладнання для Луганської обласної клінічної лікарні.

Медичну техніку для анестезії та реанімації Чернівецька міська лікарня купила за 570 тис. грн. До кінця поточного року лікарня має отримати два апарати СРАР Biorespira. Угоду підписали з ТОВ «Ліар» з міста Сміла, Черкаської області. Фірма працює на ринку з 2019 року.

Два компалекти апаратури для підтримування фізіологічних функцій організму – дефібрилятори Saver One P за 220 тис. грн та електрокардіографічний прилад за 75 тис. грн чернівецька лікарня купила у київського підприємства «Мед Ексім», яке працює на ринку з 2012 року. Лікарня вже співпрацювала з компанією раніше, замовляючи кисневі концентратори та ларингоскоп. З початку 2021 року до сьогодні «Мед Ексім» отримало державних замовлень на 288,3 млн грн.

Також окремою угодою чернівецька лікарня придбала ультразвуковий діагностичний сканер у місцевої ТОВ «Мед Солюшин» за 450 тис. грн.

 

Матеріал підготовлено за підтримки New Democracy Fund. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію New Democracy Fund.