ЛОДА віддасть 300 тисяч за додаток для туристів зі Сходу

21 Грудня 2021

Фото ілюстративне із pravdatutnews.com

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації заплатить 330 тис. грн за створення додатку для іноземних туристів. Замовлення отримав підприємець Володимир Заяць.

Кошти на додаток виділили в межах Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2021-2025 роки. Додаток розроблять для туристів зі східних країн − Саудівської Аравії, Бахрейну, Катару, Кувейту, Об’єднаних Арабських Еміратів, Ірану та Оману. Він буде доступний арабською та англійською мовами.

У додатку буде інформація про пам’ятки архітектури, еко-природні локації, медичний та оздоровчий туризм, активний туризм та гастрономію із акцентом на халяльну кухню. Туристи зможуть дізнатись про магазини, готелі, мотелі, оренду нерухомості чи автомобіля, послуги гіда.

Також передбачена карта Львівщини, кнопка «Знайти мою локацію» та розділ «Підтримка» з функціями колл-центру, чат-боту чи питань/відповідей. На першій сторінці додатку буде напис «Вітаємо на Львівщині».

Програму розроблять до кінця цього року.

Найдорожче в додатку коштує розробка «Домашньої сторінки» та функціоналу – 93,5 тис. грн. За секцію «Карти» заплатять 82,5 тис. грн, ще 34 тис. грн – за створення нижньої панелі вкладок. Інші ж завдання обійдуться дешевше, наприклад дизайн додатку коштує 16,5 тис. грн.

Про розробника

Львівський підприємець Володимир Заяць зареєстрував свою діяльність 2020 року. Він спеціалізується на комп’ютерному програмуванні.

Ця угода – найбільша для підприємця протягом 2020-2021 років. Загалом за цей час він отримав державних замовлень на 502 тис. грн, враховуючи поточний підряд. Інші ж договори у нього були зазвичай до 50 тис. грн на розробку ресурсів та листівок.

Для підтвердження свого аналогічного досвіду Володимир Заяць надав три договори. Найбільший із них був із ГО «Львівський культурний центр» на створення мобільного додатку для проєкту «Підзамче. Нарешті!».

Про торги

Єдиним конкурентом переможця на поточних торгах було київська компанія ТОВ «Флор 12 Аппс». Хоча вона запропонувала на 40 тис. грн нижчу ціну, фірму відхилили через невідповідність тендерній документації. Наприклад, «Флор 12 Аппс» не дала гарантійного листа про виконання послуг відповідно до умов замовника.

Фірма «Флор 12 Аппс» вже співпрацювала з Львівською облдержадаміністрацією. У 2018 році вона розробила додаток про шляхи активного відпочинку областю за 119 тис. грн.