Рахівські лісники пересядуть на Нonda

06 Грудня 2021

Рахівські лісівники висаджують діс. Фото: Рахівський лісгосп

«Рахівське лісове дослідне господарство» уклало угоду на закупівлю 14 мотоциклів Нonda ХR 150L з ТОВ «Юме Авто Центр» за 970,2 тис. грн. Техніку мають доставити до 20 грудня поточного року.

Згідно з угодою, вартість одного мотоцикла становить 69,3 тис. грн з ПДВ. У цю вартість входить доставка та інструктаж працівників правилам експлуатації.

Тендерний комітет відразу оголошував торги саме на придбання мотоцикла Нonda ХR 150L. В тендерній документації також серед вимог зазначено, що мотоцикл повинен бути новим і випущеним у 2021 році, а саме: «таким, що не перебував до моменту поставки замовнику в експлуатації» та «у зібраному і справному стані 2021 року випуску».

Нonda ХR 150L. Фото: «Юме Авто Центр»

Участь в тендері, окрім переможця, взяло лише одеське ТОВ «Фортуна груп ЛТД», яке запропонувало ціну лише на 9,8 тис. грн більшу і не зменшувало першопочаткову пропозицію під час аукціону.

На сайті переможця торгів «Юме Авто Центр» вартість такого мотоцикла становить 73 тис. грн.

Про підрядника

ТОВ «Юме Авто Центр» зареєстроване півтора роки тому у місті Вишневе (Київська область). З моменту реєстрації, за даними проєкту Clarity,  уклало державних угод на 1,1 млн грн. Належить Андрієві та Сергієві Дашкам. Останній також володіє ще низкою підприємств з продажу та ремонту автотранспорту. Зокрема «Дніпро Мотор» та «Прайд Мотор», а також є співзасновником громадської організації «Клуб шанувальників Хонди».

Про замовника

«Рахівське лісове дослідне господарство» розташоване у найбільш високогірній частині Українських Карпат. Територія лісгоспу розділена долинами річок Чорної і Білої Тиси на три гірських масиви: Свидовець, Чорногора, Мараморош. За даними порталу YouControl, лісове господарство володіє двома вантажними автомобілями ЗИЛ та універсалом Renault Duster 2021 року випуску.