Львівська поліція охорони купить Тойоту Кемрі за 930 тис. грн

10 Вересня 2021

Джерело: www.toyota.ua

Управління поліції охорони у Львівській області замовило автомобіль Toyota Camry у ТОВ «Віді Автострада» за 930 тис грн. Автомобіль комплектації Prestige управлінню мають доставити до кінця цього року.

Це друга комплектація за ціною після найдорожчої Camry Premium. Порівняно з дешевшою Toyota Camry Prestige має декоративні хромовані вставки переднього бампера, глянцеві вставки центральної стійки. У внутрішньому оздобленні – фонову ілюмінацію внутрішніх дверних ручок та простору для ніг водія і переднього пасажира.

У характеристиках «комфорт» автомобіль, який замовила поліція охорони, має систему безключового запуску двигуна, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками. Також кольоровий мультиінформаційний дисплей на панелі приладів, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9.0 дюймів.

В системі активної безпеки Toyota Camry Premium відрізняється функцією розпізнавання та інформування про дорожні знаки, системою сповіщення про з’їзд зі смуги руху, системою допомоги утримання авто в смузі руху, функцією контролю та інформування про втомлення водія.

На офіційному сайті представництва Toyota в Україні така модель коштує від 924 тис. грн.

За даними аналітичної системи Youcontrol, поліція охорони у Львівській області у власності має 117 транспортних засобів, 11 з них – 2020 року випуску.

Про замовника і переможця

Поліція охорони – підрозділ Національної поліції, який надає громадянам, приватним та державним підприємствам послуги озброєної охорони об’єктів, фізичних осіб, GPS-моніторингу, пожежної безпеки, супроводу цінностей, пультової охорони.

Підприємство «Віді Автострада» зареєстрована поблизу Києва в селі Софіївська Борщагівка з лютого 2008 року. Основний вид діяльності – торгівля автомобілями, компанія є офіційним дилером Toyota в Україні. Власник підприємства – Віталій Джуринський.

За даними проєкту Clarity 2016 року «Віді Автострада» отримала 235 державних замовлень на суму 252 млн грн. Найбільше від Офісу генерального прокурора та Державного бюро розслідувань. З львівською поліцією охорони компанія уклала угоду вперше.