Хто поділив понад 1,3 млн грн на перевезенні медиків у Закарпатській області

25 Травня 2020

Фото ілюстративне. Джерело: uzhhorod.info

З початку квітня медзаклади Закарпатської області замовили послуг на перевезення своїх працівників на 1 млн грн. Загалом уклали 10 контрактів, а найбільшими підрядниками стали ТОВ «Транс-Уж» та приватні підприємці Валерія Русин і Юрій Капустей.

Найбільше замовлення одержала Валерія Русин. Вона двічі уклала контракти з Мукачівською центральною районною лікарнею на послуги з перевезення автомобільним транспортом, а їх загальна вартість 597 тис. грн.

Перший договір підписали 27 квітня,  сумарний кілометраж маршрутів склав 20,5 тис. кілометрів, отож вартість послуг становить близько 14,5 грн/км. Згодом Мукачівська лікарня дозамовила послуг ще на 293 тис. грн, а за новим контрактом ціна одного кілометра склала 15,1 грн.

Валерія Русин зареєстрована в Мукачеві. Особа з таким ж ПІБ вказана дружиною Рудольфа Русина – заступника директора «Мукачівпастранс», міського комунального підприємства.

Найбільшу кількість держзамовлень отримало ТОВ «Транс-Уж» – 4 контракти на 386 тис. грн. Серед них два замовлення від Закарпатського центру кардіології на 100 тис. грн та 218 тис. грн – від міської.

У більшості контрактів не вказано вартість за кілометр. Лише у договорі з Ужгородською районною лікарнею на 66 тис. грн. Там вартість поїздки обійдеться в 11 грн/км.

У Сваляві за 166 тис. грн возитиме медиків приватний підприємець Юрій Капустей, однак вартість кілометражу також невідома. Юрій Капустей прописаний у селі Павлово Свалявського району й раніше здійснював перевезення по області.

Ще 140 тис. грн сумарно від Ужгородської міської поліклініки та лікарні отримає АТ «Ужгородське АТП 12107». А Воловецька районна лікарня замовила послуги у   Віктора Шусти за 13,5 тис. грн.

Медичний закладПеревізникСума договору

тис. грн

Свалявська районна лікарняФОП Юрій Капустей166
Центральна міська клінічна лікарня (Ужгород)ТОВ «Транс-Уж»218
Ужгородська районна клінічна лікарняТОВ «Транс-Уж»66
Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургіїТОВ «Транс-Уж»67
Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургіїТОВ «Транс-Уж»33
Мукачівська центральна районна лікарня

 

ФОП Русин Валерія300
Мукачівська центральна районна лікарня

 

ФОП Русин Валерія293
Центральна міська клінічна лікарня (Ужгород)АТ «Ужгородське АТП 12107»105
Ужгородська міська поліклінікаАТ «Ужгородське АТП 12107»34
Воловецька районна лікарняФОП Віктор Шуста13

 

Підготували за підтримки МФ Відродження