Кам’янка-Бузька лікарня замовила для своїх медиків велосипеди

06 Травня 2020

Фото велосипеда із сайту виробника

Центр первинної медико-санітарної допомоги Кам’янка-Бузької міської ради 4 травня підписав договір на закупівлю велосипедів на 44 тис. грн з підприємцем Сергієм Голубєвим. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Ростислав Ференц, контактна особа медзакладу в Prozorro, повідомив, що велосипеди призначені для працівників для відвідування пацієнтів. Ними користуватимуться медсестри та фельдшери.

Замовили сім велосипедів Dorozhnik Retro, шість з яких червоні, а один – чорний. Також постачальник забезпечить кожен велосипед замком TY206 з ключем в силіконі та металевим тросом. Відтак один такий комплект коштуватиме майже 6,3 тис. грн.

Замок з тросом в основному продають за ціною до 400 грн. А от ціни на велосипеди відрізняються. На сайті виробника Velotrade велосипеди Dorozhnik Retro коштують 4,3-6 тис. грн. Однак в наявності є лише по 4,7 тис. грн. Більшість інтернет-сайтів пропонують велосипеди Dorozhnik Retro за ціною до 5 тис. грн. Ціни вказані без вартості доставки.

Це не перша лікарня, яка купує велосипеди. Наприклад, Козелецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги, що в Чернівецькій області, купує не лише велосипед, а й вже замовив електроскутер. А лікарня в Дніпропетровській області у березні замовила велосипеди Dorozhnik Retro по 4,6 тис. грн.

Передача велосипедів Центру первинної медико-санітарної допомоги Кам’янка-Бузької міської ради відбудеться в місцевому магазині «Мрія» протягом семи днів після їх оплати. Наразі станом на 5 травня на Є-Дата відсутній платіж центру за велосипеди.

Це перше замовлення Сергія Голубєва на Prozorro, однак приватним підприємцем він зареєструвався ще в 2016 році. Основним видом його діяльності є «інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах».

Публікацію підготували за підтримки МФ Відродження