Хол, зона відпочинку та конференц-зал на п’ятому поверсі Ратуші коштуватиме 4 млн грн

25 Жовтня 2019

ЛКП «Ратуша-сервіс» 23 жовтня підписало договір з підприємцем Михайлом Черняком на поточний ремонт п’ятого поверху Львівської міської ради за 3,98 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Тут буде хол, зона відпочинку та конференц-зал. Підрядник пофарбує стелі, зробить підлогу, відремонтує туалети та утеплить дах. Також відреставрує вікна, встановить освітлення та пожежну сигналізацію. В конференц-залі підприємець встановить скляні розсувні двері. Роботи завершать до кінця цього року. При цьому Михайло Черняк отримає 69 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 774 тис. грн.

Приміщення п’ятого поверху виглядатимуть так:

На поточних торгах також взяли участь ТОВ «БК Герц», ТОВ «Екобудінвест Плюс». Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна Михайла Черняка була на 530 тис. грн дешевшою.

25-річний Михайло Черняк зареєстрований в червні 2018 року в Києві. За цей період він отримав декілька замовлень загальною сумою 1,96 млн грн на ремонт Будинку органної та камерної музики на вул. Степана Бандери, 8.

Нагадаємо, цього року розпочали ремонт великої сесійної зали Львівської міської ради. Він коштуватиме 10,73 млн грн без меблів і техніки. Зокрема, система опалення та кондиціонування обійдеться у 3,78 млн грн, а сам ремонт – 6,95 млн грн. В сесійній залі відреставрують вікна, замінять підлогу та зроблять світлі стіни. Депутатські місця розмістять півколом, а балкон відчинять для мешканців міста. Ремонт завершать до кінця цього року.