Конфісковані митниками цигарки спалюватиме син екс-начальника СБУ Львівщини

17 Квітня 2019

Сьогодні, 17 квітня, у селі Великі Мости (Сокальський район) постійна комісія Львівської митниці ДФС утилізує велику партію контрабандних цигарок. Тютюнові вироби у яких закінчився термін придатності спалить ТОВ «Капітал альянс партнерс». Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

Фірма «Капітал альянс партнерс» зареєстрована у Києві. Основним видом діяльності зазначена діяльність у сфері права, а також фірма може здійснювати послуги посередника у торгівлі паливом, оптову торгівлю, збирання безпечних та небезпечних відходів.

Власниками товариства є Оксана Рєзнік (20%) та Ігор Андрейчук (80%). Останній є сином колишнього начальника управління Служби безпеки України у Львівській області Віктора Андрейчука. Зараз УСБУ Львівщини очолює Олександр Ткачук

Як раніше писали «НГ.Львів», Ігор Андрейчук  у 2009-2010 рр. був зареєстрований приватним підприємцем з основним видом діяльності «роздрібна торгівля одягом». Також у 2014-му його батько повідомляв, що син працює начальником відділу інформаційно-аналітичного забезпечення департаменту безпеки банку.

На порталі використання публічних коштів Edata відсутні відомості про перерахунок фіскальною службою чи митницею коштів за оплату цих послуг з утилізації. Хоча у листопаді 2018 року волинська митниця ДФС платила цій компанії за послуги із утилізації неякісних продуктів близько 4 тис. грн, а в жовтні 2018 року – Чернівецька митниця 22 тис. грн за знищення невідомого майна.