Компанії, пов’язані із начальником САД у Тернопільській області, отримали від дорожників без тендерів замовлень на понад 30 млн грн

27 Червня 2018

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області з кінця травня і до середини червня цього року підписала 177 договорів на проведення поточних ремонтів доріг на 26,8 млн грн з ТОВ «БМБуд». Як виявили «Наші гроші. Львів», для уникнення проведення торгів сім доріг поділили на ділянки до 40 метрів і на кожен такий відтинок підписували окремий договір.

Крім того, компанія «БМБуд» виявилась тісно пов’язаною із керівником САД у Тернопільській області Богданом Юликом. Засновники фірми Олександр Івахів та Андрій Самарик є тренерами місцевого клубу, до відкриття якого долучився меценат Богдан Юлик.

Крім того, ще одна компанія Івахіва та Самарика «Експерт проект плюс» так само за прямими договорами отримала від САД замовлень на 4,1 млн грн на послуги інжинірингу, геології та геодезії.

Третій тренер того ж спортклубу, Юрій Сенів, як приватний підприємець вже другий рік поспіль підписує договори зі Службою автомобільних доріг у Тернопільській області на організацію та проведення вагового і габаритного контролю (загалом на 5,2 млн грн).

Детальніше читайте у розслідуванні «Наші гроші. Львів» – «Спортсмени з великої дороги».