Місцеве підприємство утримуватиме дороги Бродівського району за 16,7 млн грн

22 Травня 2018

Служба автомобільних доріг у Львівській області 11 травня підписала договір з приватним підприємством «Нара» на ремонт та утримання доріг Бродівського району обласного та районного підпорядкувань за 16,7 млн грн. Про стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, до кінця цього року фірма зробить ямковий ремонт доріг, встановить дорожні знаки, забере навколо дороги зайві дерева та кущі та здійснюватиме інший необхідний нагляд за станом доріг.

Компанія-переможець змагалася у тендері з рава-руським підприємством «Рома». Під час торгів фірми не змінювали своїх пропозицій. Однак ціна «Нари» була на 2,8 млн дешевшою, аніж фірми-конкурента.

Фірма «Нара» працює на ринку з 1996 року і зареєстрована на території Бродівського району. Її власником і водночас генеральним директором є Самвел Аветісян, а керівником – Руберт Грігорян. «НАРА» вже не вперше співпрацює з Львівською службою автомобільних доріг – протягом 2017-2018 року вони підписали 14 договорів на загальну суму 132,5 млн грн.