Колишній депутат відремонтує автопарк обласного центру меддопомоги за 1,6 млн грн

05 Липня 2017

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф» уклав договір з ТОВ «Юнайтед Армор Груп» на послуги з ремонту автомобілів на загальну суму понад 1,6 млн грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, переможець замінить мастила для двохсот машин лікарні, проведе ремонт ходової, інжекторів та паливної  апаратури для 80 автомобілів. Крім того, зремонтують двигуни, електрообладнання та кузови у 60, 50 та 22 автомобілях швидкої допомоги відповідно. Роботи завершать до кінця 2017 року.  Вартість нормо-години роботи коливатиметься від 240 до 340 грн в залежності від складності завдання.

На торги подали всього дві пропозиції. Крім переможця, участь брало лише ТОВ «Компанія сервіс-центр» з пропозицією на 28 тис. грн дорожчою, тобто 1,65 млн грн, що дорівнює максимальній очікуваній вартості.

ТОВ «Юнайтед Армор Груп» належить львів’янину Ігорю Самардаку. Йому також належить низка інших компаній. Зокрема, згідно з інформацією ZAXID.NET, Самардаку належало 90% ТОВ «Трістар авто еліт», яке збанкрутувало з боргом у понад 200 млн. грн. У 2012 році він балотувався в народні депутати від партії «УДАР».

Роман Зафійовський та Володимир Хом’як спільно володіють фірмою-конкурентом «Компанія сервіс-центр».  Роман Зафійовський був депутатом Львівської міської ради від партії «Наша Україна», а Володимир Хом’як ‒ його помічником.