Дубневичі знову замовили ремонт обладнання самі в себе на майже мільйон гривень

30 Травня 2017

ТОВ «Енергія-Новий Розділ» заключила чотири угоди з ТОВ «Корпорація КРТ» на придбання обладнання для ремонту електродвигунів та загальностанційного обладнання на загальну суму у 886,29 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Всі угоди були укладені 24 травня 2017 року за переговорною процедурою. «Корпорація КРТ» забезпечити обладнання та деталі для ремонтних робіт повинна до кінця 2017 року.

ТОВ «Енергія- Новий Розділ» – це міське теплопостачальне підприємство, яке має монопольне право на постачання тепла в Новому Роздолі.  Кінцевими бенефіціарами товариства є народні депутати Богдан та Ярослав Дубневичі. Лише 9,95% підприємства належить Міському державному комунальному підприємству «Розділтеплокомуненерго».

Власниками «Корпорації КРТ»  через АПП «Львівське» також є нардепи Дубневичі.

Нагадаємо, на даний час триває досудове розслідування щодо махінацій з купівлею газу, в яких звинувачують посадових осіб ТОВ «Енергії-Новий Розділ». Йдеться про те, що фірма штучно збільшувала об’єми відпущеного тепла населенню, під що отримували «дешевий» газ, паралельно спалюючи його замість «дорогого» для виробництва електроенергії – її ж реалізовували на оптовому ринку за цінами в рази вигіднішими.

Це вже не перша «сімейна угода» між фірмами, які контролюють народні депутати. Як повідомляли «НГ.Львів», у березні поточного року ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ще одне теплопостачальне підприємство братів Дубневичів, уколало угоду на ремонт обладнання на суму 3 млн грн з «Корпорацією КРТ».