Харків’яни для Львова виконають передпроектні роботи по сміттєпереробному комплексу за 490 тис. грн

03 Березня 2017

ПАТ «Важпромавтоматика» 1 березня отримало замовлення на послуги щодо розробки техніко-економічного обгрунтування для будівництва сміттєпереробного комплексу для ЛМКП «Львівтеплоенерго» вартістю 490 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Фірма-виконавець зобов’язана розпочати роботи з розробки ТЕО (розрахунок економічної доцільності здійснення проекту) одразу після отримання вихідних даних та авансового платежу розміром 245 тис. грн та завершити їх упродовж 75 днів.

Згідно з завданням, продуктивність сміттєпереробного комплексу становитиме 240 тис. т/рік (Львів продукує приблизно 219 тис. т/рік), планується будівництво двох модулів сортування сміття у дві черги, площа під компостування сміття, допоміжні споруди і ТЕЦ для спалювання сміття.

Загалом проектна документація міститиме техніко-економічне обґрунтування забудування, основні технічні рішення, ідентифікацію та декларацію безпеки об’єкта, вихідні дані для розробки конструкторської документації, визначення класу відповідальності та проекту документацію з оцінки впливу на навколишнє середовище.

Замовлення на ТЕО отримало ПАТ «Важпромавтоматика» з пропискою у Харкові. Згідно даними аналітичної платформи Youcontrol, власниками виступають харків’яни Микола Кубишкін (66,72%), його діти Олександр Кубишкін (3,66%) та Олена Кубишкіна (1,57%), Микола Нестеренко (14,81%) та його дружина Галина Нестеренко (0,35%), а також Галина Козлюк (12,89%).