Львівські військові в кінці року скупились в однієї фірми на суму в 70 разів більшу, аніж та напродавала в попередній рік

17 Січня 2017

Військова частина А2615 (184-ий Навчальний центр, що в селі Старичі Яворівського району) 28 грудня 2016 року підписала двадцять договорів з ПП «Гаразд» та приватним підприємцем Михайлом Адам’юком на закупівлю різних товарів загальною вартістю майже 2,25 млн грн. Про це стало відомо з опублікованих в Prozorro звітів.

І підприємець, і фірма підписали рівну кількість договорів – по десять, усі до 200 тис. грн (за такої суми дозволяється не проводити конкурс). Вони також зареєстровані в одному селі Гаврилівка Івано-Франківської області. Порівняти ціни на усі замовлені товари не вдається, оскільки в договорах не вказано виробника, марки, моделі товарів (наприклад, просто «зливний бак»).

ПП «Гаразд» отримало замовлення на понад 1,15 млн грн на постачання на постачання світильників, ламінату, кабелю, кутових профілів, ринв та інших товарів. Фірма зареєстрована у 2002 році, останнім часом мала погані фінансові показники – лише 15,7 тис. грн чистих продаж у 2015 році (дані аналітичної платформи Youcontrol). Окрім згаданих вище замовлень від військових, цьогоріч ПП «Гаразд» держзамовлень не отримувало.

Безымянный

Дані аналітичної платформи Youcontrol щодо ПП  «Гаразд»

Власником фірми є Василь Гараздюк (1958 р.н.), який згідно з інформацією на сайті Надвірнянської райради, також працював вчителем місцевої школи (станом на 2010 рік). У 2015 році балотувався до райради від НРУ.

Приватний підприємець Михайло Адам’юк (1990 р.н.) підписав договорів на 1,09 млн грн (кераміка, фарба, металопрофіль, грунтовка, інструменти і т.д.). До цього, згідно з Prozorro, замовлень від бюджетних організацій не отримував. У 2015 році обраний до Гаврилівської сільради як студент-самовисуванець.

Нагадаємо, ця ж військова частина 26 грудня підписала 21 договір з приватним підприємцем Ларисою Серго на загальну суму понад 2,4 млн грн.