Екс-чиновник освоїть 1,3 млн грн на реконструкції дитячого майданчика

08 Грудня 2016

Департамент гуманітарної політики Львівської міської ради підписав договір на реконструкцію дитячого майданчика за адресою вул. Городоцька- вул. Є. Озаркевича з ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» за майже 1,34 млн грн. Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з документом, цьогоріч компанія має виконати робіт на майже 695 тис. грн. Кошторис не опублікували, тому перелік робіт не відомий.

ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» зареєстровано у лютому цього року. Керівником та засновником є Олександр Овчаренко, колишній начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Як стало відомо з його резюме, опублікованого у лютому 2016 року, він також працював начальником управління (квартирно-експлуатаційного) Західного оперативного командування, головою Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради та директором ДП Міноборони України «Західвійськбуд».

Вказаний у звіті про укладений договір телефон як контактний «Галицького будівельника» був використаний при реєстрації облікового запису Ярини Войтович у соціальній мережі Facebook. У її профілі вказано, що вона працювала у Львівській міськраді. Людина з таким же ПІБ на сайті управління освіти вказана як інженер, провідний спеціаліст відділу освіти Галицького району управління освіти департаменту гумполітики ЛМР.

Згідно з даними в Prozorro, вже з березня цього року «Галицький будівельник» уклав договорів на майже 11,2 млн грн. Найбільше замовлення – на будівництво казарми в селі Старичі за 6,5 млн грн від Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління.