Облаштування одного паркомісця біля цирку коштуватиме понад 33 тис. грн

08 Листопада 2016

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради підписала договір з ТОВ «Компанія Вестінвест» на облаштування паркінгу на території біля Львівського державного цирку за майже 1,43 млн грн. Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, що опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro.

Як розповіла голова Галицької РА Ірина Іванчина, біля цирку буде 43 паркомісця. Фактично у замовлені роботи входить облаштування дорожнього покриття (мощення) для паркінгу. Далі паркінгом завідуватиме «Львівавтодор». «Компанія Вестінвест» повинна завершити усі роботи до кінця року.

Власником ТОВ «Компанія Вестінвест», що було зареєстровано у березні цього року в Києві, є львів’янин Юрій Кужея. Він також є співвласником ТОВ «З.Ю.Т.Р» разом з Тарасом Фургало та Зоряною Пастущук, чий батько до 2006 року був начальником управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

Згідно з інформацією в Prozorro, «Компанія Вестінвест» восени також отримала замовлення на будівництво водопостачання вул. В. Івасюка і вул. П. Дорошенка у селі Малехів Жовківського району за понад 1 млн грн та на каналізування вул. Горіхової у Львові за 264,5 тис. грн.