Університет прибрав з тендеру три найдешевші пропозиції, залишивши двох знайомих учасників

25 Липня 2016

Львівський національний університет імені Івана Франка 20 липня підписав договір на поставку 21 одиниці мультимедійного обладнання на майже 496 тис. грн з підприємцем Орестом Блажиєвським. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили мобільні проектори по 19152 грн, стаціонарні проектори по 27185,76 грн та ще один за 98280 грн, систему відеоконференцій за 88200 грн, інтерактивну дошку – 20664 грн, акустичні системи — по 3150,24 грн.

За замовлення змагалося шість учасників, однак пропозиції чотирьох були відхилені. Три з відхилених були дешевшими, аніж у переможця. Двох учасників відхилили за те, що запропонували “неіснуючі моделі проекторів та інтерактивної дошки”, ще двох — за те, що “проектор стаціонарний нижчого класу з меншою роздільною якістю, ніж замовляється”.

Врезультаті допустили лише Ореста Блажиєвського і ТОВ “Комплекс”, пропозиція якого була найдорожчою, понад 548 тис. грн.

ТОВ “Комплекс” належить Ярославу Синчичу. Він також є співвласником з Ігорем Шуптарем у фірмі “Єврологістика тревел плюс”. Водночас Шуптар та Орест Блажиєвський є партнерами по фірмі “Техніка для бізнесу”.

Юридичною адресою ТОВ “Комплекс” є вул. Наливайка, 17 у Львові. Там же раніше було “прописане” ТОВ “Компютерний Всесвіт”, що належало Миколі Чопорову та Оресту Блажиєвському, а тепер припинило діяльність.