Львівським депутатам куплять планшети iPad mini

11 Липня 2016

maxresdefault (1)Львівське комунальне підприємство “Міський центр інформаційних технологій” оголосило відкриті торги на закупівлю 65 планшетів. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Очікувана вартість закупівлі – 525 тис. грн, тобто майже 8077 грн за планшет.

У технічних вимогах до планшетів діагональ 7,9 дюйма, 16 Гб памяті, операційна система iOS, тилова камера 5 Мп, що повністю відповідає характеристикам iPad mini 2 або 3. Водночас у техвимогах вказано, що можуть придбати і еквівалент. Окрім планшетів також куплять 65 чохлів Avatti Mela Y-Case (або еквівалент), виготовлених зі шкіри чи пластику, чорного або темносинього кольору .

Ціни на iPad mini 2 та iPad mini 3 починаються з 6400 грн та 8000 грн відповідно.Чохол, який прописаний у техвимогах, коштує ще мінімум 300-400 грн.

Для участі в торгах постачальник має забезпечити наявність сервісного центру у Львові, гарантію 12 місяців, зв’язок з фахівцями з технічної підтримки по телефону, електронній пошті або факсу для отримання допомоги в вирішенні проблем.

Нагадаємо, планшети купують для депутатів Львівської міськради. На них в бюджеті передбачили 640 тис. грн. Ще у травні планували купити 66 планшетів: 64 – для депутатів та ще два резервних, на випадок поломки основних. Однак тепер вирішили купити на один менше.

У 2015 році для членів виконкому Львівської міськради купили планшети по майже 2,2 тис. грн.

За підсумками минулого року у Львівській міськраді є 5 офіційних мільйонерів (за розміром доходу), підрахував громадський рух “Чесно”.