Найманий працівник нардепів Дубневичів зібрав замовлень від бюджетників ще на 30 млн грн

04 Липня 2016

ТОВ «ТІР» отримало три замовлення на будівельні роботи у Пустомитівському районі: на будівництво спортзалу школи в селі Зимна Вода, на добудову школи в селі Кротошин та на реконструкцію школи в селі Годовиця. Загальна вартість договорів становить понад 30 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Так, за понад 8,6 млн грн фірма будуватиме спортивний зал Зимноводівської ЗОШ №2 по вул. Ів. Сірка,  за 12,43 млн грн – добудову до загальноосвітньої школи по вул. Кн. Ольги в селі Кротошин, а за понад 9,07 млн грн – реконструкцію ЗОШ I-III ступеня на 180 учнів в селі Годовиця.

В усіх торгах єдиним і незмінно дорожчим конкурентом виступало ТОВ «Будівельна компанія «Білдінгз». Статутний капітал цієї компанії становить лише 100 грн і вона була створена півроку тому – у січні. Раніше у тендерах не перемагала.

Власниками БК «Білдінгз» є Роман Кута, депутат Брюховицької селищної ради від «Самопомочі», та Ярослав Скиба, який також є співвласником ТОВ «Інформ Захід Плюс», ТОВ «Лучиці», ТОВ «Грін Медіа Вест», ТОВ «Декор Дизайн». Роман Кута за 2014 рік задекларував 0 грн доходів.

Засновником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – колишній директор товариства «Корпорація Колійні ремонтні технології» депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів. Йому також належить ТОВ БРП «Технобуд», якому щастить отримувати держзамовлення щодо будівництва та  ремонту об’єктів на території Пустомитівського району (виборчий округ Богдана Дубневича).